Experter på appar och webbtjänster

Vi hjälper er att utveckla grymma digitala lösningar med användarupplevelsen i fokus.

Därför ska ni anlita Usego

Därför ska ni anlita Usego

Lång erfarenhet. Vi har utvecklat appar och webbtjänster i 20 år. Allt från mindre till stora sociala tjänster som Lunarstorm, Mötesplatsen och GoodOnes. Hos oss kan ni känna er trygga – med stort engagemang, digital strategi, tydlig kommunikation och användarvänlig design når vi era mål tillsammans.

Modern utveckling. Genom smart utveckling, framtidssäker och skalbar teknik minimeras kostnad, tid och risk utan att tumma på kvaliteten. Android, iOS, native, cross-platform, molntjänster, responsiva webblösningar och WordPress är vår hemmaplan!

Vi kan hjälpa er hela vägen. Med ett transparent och agilt arbetssätt – från idé till lansering, underhåll och marknadsföring av appar och webbtjänster. Anlitar ni oss får ni ett flexibelt team som snabbt anpassar sig efter era önskemål och projektförändringar.

Alla är välkomna. Det spelar ingen roll om ni har en appidé eller söker en långsiktig digital partner, hör av er! Vi svarar gärna på frågor och återkopplar snabbt med tydlig offert.

Kontakta oss hej@usego.se

 • Användarupplevelse

  Succé eller inte, allt hänger på användarupplevelsen. Vi har lång erfarenhet av att ta fram idéer, koncept och UX/UI-design som fungerar.

 • Utveckling

  Vi gillar kod! Vad vore livet utan Android, iOS och webbutveckling? Kärleken till kod håller oss uppdaterade med den senaste tekniken.

 • Marknadsföring

  Ett måste för att tjänsten eller produkten ska lyfta. Vi fixar allt från banners till print, SEO, ASO och sociala medier.

 • Projektledning

  Med många års erfarenhet av projektledning boostar vi gärna ert nästa projekt. Hojta till bara!